*

Mediator

Met de juiste aanpak zijn de meeste conflicten prima in goede banen te leiden. Dat heb ik in mijn werk als mediator al vaak ervaren. Door partijen samen te brengen, naar elkaar te laten luisteren en impasses in de communicatie te doorbreken is een bevredigende oplossing binnen bereik.
 
Elk conflict is anders. Maar wat altijd terugkomt, is de genoegdoening bij mensen die er zelf in slagen om de situatie naar tevredenheid op te lossen. Zeker als er kinderen in het spel zijn is dat erg belangrijk. Het is uitdagend om hierin een rol te mogen spelen.
 
Naast mijn opleiding tot Familiemediator heb ik specialisaties gevolgd op het gebied van Peermediation (jongerenbemiddeling) en ondersteuning aan scheidingskinderen. Hierdoor kan ik uw kinderen op een laagdrempelige manier bij de scheiding begeleiden. Die zorg vind ik cruciaal. Door de kinderen te laten meedenken, krijgen ze een stem in het proces. Dat is passend, omdat de gekozen oplossingen ook hen aangaan.

Tijdens de scheidingsbemiddeling kunt u van mij een transparante, nuchtere en vooral toekomstgerichte houding verwachten. Het is mijn taak om de communicatie tussen u en uw partner te begeleiden met oog voor uw belangen en die van de kinderen. Als neutrale bemiddelaar geef ik geen kant en klare oplossingen, daar bent u nu juist zelf verantwoordelijk voor. U krijgt uiteraard alle benodigde informatie, waardoor u zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Wanneer specialistische advisering nog nodig blijkt te zijn, heb ik een breed netwerk aan deskundigen tot mijn beschikking.

Ik ben als mediator aangesloten bij het MfN en ingeschreven bij Raad voor Rechtsbijstand, de Rechtbank en het Juridisch Loket.
 
Graag nodig ik u uit voor een nadere kennismaking.
Femke Bergmans
 

 
Cookies   |   Algemene voorwaarden   |   2024 Bergmans Mediation