*

Groepsgewijze coaching voor kinderen in scheiding

Naast een kosteloos gesprek met uw kind(eren) wordt tijdens en/of na uw scheiding een workshop aangeboden; Het Zandkastelenprogramma®, en de kinderen scheiden mee.
 
Het Zandkastelenprogramma®, biedt kinderen (van 6 tot 18 jaar) een steuntje in de rug gedurende de scheidingsperiode. In een speciaal op hun leeftijdsgroep afgestemde workshop van één dagdeel leren ze beter te begrijpen en aanvaarden wat er gebeurt en hoe ze daar mee om kunnen gaan.

 

Samen met een aantal leeftijdsgenoten gaan de kinderen, onder de zorgzame begeleiding van de zandkasteelcoach aan de slag. In de veilige besloten sfeer van de groep wordt het ze gemakkelijk gemaakt om te zeggen wat ze op hun hart hebben.

 

Aan het einde van de workshop schuiven de ouder(s) ook aan. In dit laatste gedeelte wordt op een open en positieve wijze onderwerpen besproken die kinderen belangrijk vinden in deze onzekere periode. Omdat het voor kinderen belangrijk is dat beide ouders hun zo goed mogelijk opvangen en steunen na de scheiding worden ouders actief betrokken. Voorafgaand aan de workshop zal er een algemene ouderbijeenkomst worden gehouden. Hier kunnen ouders terecht voor uitleg en vragen.
 
De workshop wordt op regelmatige basis, woensdagmiddag en/of zaterdagochtend op een kindvriendelijke locatie in Breda verzorgd. Deelname is voor uw kind(eren) kosteloos als u hier in mediation bent (geweest). Voor actuele data kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Onder het item Kinderen bij de Downloads kunt u een folder over het Zandkastelenprogramma® downloaden. Hier vindt u tevens een link naar de website www.zandkastelen.nl en het aanmeldingsformulier.
Het programma wordt in samenwerking met Bart Verberne en/of Elsemie Strikkers, Zandkasteelcoaches gegeven. 


 
Cookies   |   Algemene voorwaarden   |   2024 Bergmans Mediation